Blockningens tristess

Det är få stickningsrelaterade saker som är så tråkigt som blockning. Det är sak när det gäller t ex spetssjalar, eftersom blockningen då gör en så fantastiskt skillnad. Men som nu, när det handlar om fem delar av vad som förhoppningsvis ska bli en kofta, då är det närmast outhärdligt.

Sen är jag inget bra på det, heller. Vanligtvis är jag en väldigt tålmodig person, men när det gäller blockning så blir jag frustrerad oerhört snabbt, och resultatet har en tendens att bli lite snett och vint. Nu brukar det inte märkas så mycket i slutändan, men ändå. Det finns en anledning till att fotot nedan inte är någon flygbild direkt.

Och inte hjälper det att knappnålarna har bestämt sig för att tappa huvudet, flera av dem! De fick väl också nog, kan jag tänka. Svårt att klandra dem.

P1010956

Advertisements

One thought on “Blockningens tristess

  1. Hey#I&-8217;m glad you posted this. This is something I have thought a lot about. I love the comment, too, about children interacting with other adults-the grocery bagger, the man in the park. It really is pretty funny, when you think about it, that we would think a room full of 5 year olds, or whatever age, is exactly what our children need []

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s