Randiga funderingar

Min Rock Island är färdigstickad!
P1020813
Ja, inte på bilden, men i verkligheten. Det ligger en grön liten skrynklig sak här brevid och bara väntar på att bli blockad. Vilket den kommer att bli. Någon dag… Blockning är verkligen en sån där sak som jag måste vara på rätt humör för att ta itu med.

Det är så mycket roligare att börja med nya projekt istället för att färdigställa gamla. Och näst på tur på stickorna är Versio. Jag är svag för tröjor och koftor i spetsgarn, det medger jag gärna. Jag hade tre härvor Drops Lace liggande i tre olika färger, beige, brun och lila. Eller, ljus camel, ljus brun och lila/violett och man ska gå efter vad Drops kallar dem. Men jag har haft väldigt svårt för att bestämma mig vilka två färger jag skulle använda. Så provlappen för att testa stickfastheten fick även tjänstgöra som randningsprov.

P1020837

Jag tror det får bli beige and lila, faktiskt. Det blir nog snyggast så.

Någon dag ska jag komma underfund med varför jag envisas med att köpa lila garn hela tiden, när jag egentligen inte alls gillar lila…

Advertisements

One thought on “Randiga funderingar

  1. When I first started this I thought ‘Oh no3re2&0;h8#e we go again!’ but it all gradually dropped into place after a bit of a struggle. Favourite clues 11, 16, 23 and 13. 6d through me for ages as I thought the answer was drift. 3d brought back memories of watching wrestling on a Saturday afternoon. Who remembers Kendo Nagasaki? Thanks to Rufus and Libellule.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s